Home > mnrt > Download Remote Server Administration Tools for Windows 10 from Official Microsoft Download Center

Looking for:

Download windows 10 professional nederlands – download windows 10 professional nederlands

Click here to Download

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Windows 10 Pro Full Install OEM download. Purchased digital download with product code key. Received product key. Download link does not appear. Windows 10 Pro (download) · Werkt zoals jij werkt. Windows 10 Pro is gemaakt voor de manier waarop je nu werkt en waarop je in de toekomst zult werken.
 
 

 

Windows 10 Pro Full Install OEM download – Microsoft Community – Was deze informatie nuttig?

 

Kun ohjelma on ladattu ja asennettu, avustaja neuvoo sinua Windows n asetusten valinnassa. Valitse Windows n kieli, tuoteversio ja arkkitehtuuri tai bittinen.

Varmistaaksesi koneen sammumisen valitse kirjautumisruudulta tai aloitusvalikosta virtapainike ja valitse Sammuta. Jos latasit Windows n ISO-tiedoston, tiedosto tallennetaan paikallisesti valitsemaasi sijaintiin. Napsauta ISO-tiedostoa hiiren kakkospainikkeella ja valitse Ominaisuudet. Haluatko asentaa Windows n tietokoneeseesi? Haluat asentaa Windows n uudelleen tietokoneeseen, jossa Windows 10 on jo onnistuneesti aktivoitu.

Tallenna ja sulje mahdollisesti avoinna olevat sovellukset ja tiedostot. Kun olet valmis, valitse Asenna. Tarkista seuraavat seikat tietokoneessa, johon haluat asentaa Windows n: tai bittinen suoritin. Windowsin kieli. Windowsin tuoteversio. Microsoft Office -tuotteet. Kun tiedosto on ladattu, siirry tiedoston tallennussijaintiin tai valitse Avaa tallentava DVD-asema ja kopioi tiedosto DVD-levylle seuraamalla ohjeita. Valitse Asenna Windows.

Aloita Windows n asentaminen kaksoisnapsauttamalla setup. Anna palautetta Valitse seuraavista vaihtoehdoista. Valitse seuraavista vaihtoehdoista. Kiitos arvokkaasta palautteestasi.

 
 

Download windows 10 professional nederlands – download windows 10 professional nederlands

 
 

Tarkista seuraavat seikat tietokoneessa, johon haluat asentaa Windows n: tai bittinen suoritin. Windowsin kieli. Windowsin tuoteversio. Microsoft Office -tuotteet. Kun tiedosto on ladattu, siirry tiedoston tallennussijaintiin tai valitse Avaa tallentava DVD-asema ja kopioi tiedosto DVD-levylle seuraamalla ohjeita.

Valitse Asenna Windows. Aloita Windows n asentaminen kaksoisnapsauttamalla setup. Anna palautetta Valitse seuraavista vaihtoehdoista. Valitse seuraavista vaihtoehdoista. Selecteer Naar updates zoeken. Je kunt ook naar de ondersteuningssite van de fabrikant van je apparaat gaan voor eventuele extra stuurprogramma’s die je nodig hebt. Let op: je vindt stuurprogramma’s voor Surface-apparaten op de pagina Download stuurprogramma’s en firmware voor Surface. Voordat je Windows 10 installeert is het raadzaam je werk op te slaan en een back-up van je pc te maken.

Als je het hulpprogramma voor het maken van media hebt gebruikt om een ISO-bestand voor Windows 10 te downloaden, dien je het bestand op een dvd te branden voordat je verder kunt gaan. Meestal moet je onmiddellijk na het inschakelen van de pc op een toets drukken zoals F2, F12, Delete of Esc om het opstartmenu te openen of de opstartvolgorde te wijzigen. Instructies over het openen van het opstartmenu of het wijzigen van de opstartvolgorde vind je in de documentatie bij de pc of op de website van de fabrikant.

Als het USB- of dvd-apparaat niet wordt vermeld bij de opstartopties, moet je mogelijk contact opnemen met de pc-fabrikant voor instructies over het tijdelijk uitschakelen van Beveiligd opstarten via de BIOS-instellingen. Als het wijzigen van het opstartmenu of de opstartvolgorde niet werkt en de pc onmiddellijk wordt opgestart naar het besturingssysteem dat je wilt vervangen, is de pc mogelijk niet volledig afgesloten toen deze de vorige keer werd uitgeschakeld.

Als je een ISO-bestand voor Windows 10 downloadt, wordt het bestand op je pc opgeslagen op de locatie die je aangeeft. Als je een programma voor het branden van dvd’s van derden op je pc hebt en je gebruikt dat voor het maken van de installatie-dvd, kun je dat program openen door naar de locatie van het ISO-bestand te gaan en dubbel te klikken op het bestand.

Je kunt ook met de rechtermuisknop op het bestand klikken en Openen met kiezen en je favoriete dvd-brander kiezen. Als je het Windows-hulpprogramma voor het branden van schijfkopiebestanden wilt gebruiken om een installatie-dvd te maken, ga dan naar de locatie waar het ISO-bestand is opgeslagen.

Klik met de rechtermuisknop op het ISO-bestand en selecteer Eigenschappen. Klik vervolgens op het ISO-bestand en kies Schijfkopiebestand branden. Als je Windows 10 rechtstreeks van het ISO-bestand wilt installeren zonder een dvd of flashstation te gebruiken, kan dat door het ISO-bestand te koppelen.

Hiermee werk je je huidige besturingssysteem bij naar Windows Download Windows 10 Controleer voor je gaat updaten de Windows release-informatie op bekende problemen die op jouw apparaat van toepassing kunnen zijn. Windows 10 update l Versie 22H2 De Update-assistent kan je helpen met het bijwerken naar de nieuwste versie van Windows Klik op Nu bijwerken om aan de slag te gaan. Update nu Privacy. Wil je Windows 10 op je pc installeren?

Hulpprogramma nu downloaden Privacy. Deze pc met het hulpprogramma upgraden naar Windows 10 klik voor meer of minder informatie Deze instructies gelden wanneer je: Je beschikt over een licentie voor het installeren van Windows 10 en voert een upgrade van deze pc uit vanaf Windows 7 of Windows 8. Windows 10 opnieuw moet installeren op een pc waarop je eerder Windows 10 hebt geactiveerd. Kies Download hulpprogramma en vervolgens Uitvoeren. Je moet beheerder zijn om dit hulpprogramma te kunnen uitvoeren.

Kies op de pagina Licentievoorwaarden Akkoord als je het met de voorwaarden eens bent. Kies op de pagina Wat wilt u doen? Als je eerder een upgrade naar Windows 10 hebt uitgevoerd op deze pc en nu het besturingssysteem opnieuw installeert, hoef je geen productcode in te voeren. Je exemplaar van Windows 10 wordt later automatisch geactiveerd met je digitale licentie.

Kies Wijzigen wat je wilt behouden om in te stellen dat je Persoonlijke bestanden en apps wilt behouden of Alleen persoonlijke bestanden wilt behouden of ervoor kiest tijdens de upgrade Niets te behouden. Sla geopende apps en bestanden op en sluit ze af voordat je Installeren kiest. De installatie van Windows 10 kan enige tijd duren en je pc zal een aantal malen opnieuw opstarten.

Schakel je computer niet uit. Controleer of je het volgende hebt: Een internetverbinding er kunnen providerkosten van toepassing zijn. Voldoende beschikbare gegevensopslag op de pc, USB of extern station voor de download. Je hebt een lege USB-stick met ten minste 8GB ruimte of een lege dvd en dvd-brander nodig als je een medium wilt maken.

Je wordt aangeraden een lege USB-stick of lege dvd te gebruiken, omdat eventuele inhoud op het medium wordt gewist. Als je tijdens het branden van een ISO-bestand op dvd een melding krijgt dat het schijfkopiebestand te groot is, moet je een dubbellaags dvd-medium gebruiken.

Controleer het volgende op de pc waarop je Windows 10 wilt installeren: bits of bits processor CPU. Je maakt een bits- of bits versie van Windows Als je wilt controleren welke versie je momenteel hebt, ga dan naar Info in Pc-instellingen of naar Systeem in het Configuratiescherm en kijk bij Type systeem.

Loading

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*